
Fie că avem de a face cu o simplă întâlnire de weekend cu prietenii sau despre o sărbătoare în familie, un grătar este mereu soluția pentru a sătura pe toată lumea. Să găsești însă bucățile de carne potrivite contribuie însă enorm la reușita momentului. Gustul desăvârșit începe cu o selecție de produse de calitate, iar Carmangeria Moldovan este locul unde pasionații de grătar găsesc mereu tot ce le trebuie, începând cu carne fragedă, atent selecționată și încheind cu preparate gata marinate, pline de savoare.
Ceafa de porc, cea mai bună carne pentru grătar, pentru români
Pentru români, ceafa de porc reprezintă cea mai bună bucată de carne pentru grătar. Și nu îi putem contrazice, din moment ce avem de a face cu un echilibru perfect între carne și grăsime,iar gătită așa cum trebuie, ceafa de porc devine suculentă și aromată. La Carmangeria Moldovan vei găsi mereu ceafă de porc tăiată la grosimea ideală pentru a nu se usca pe grătar, păstrându-și textura moale și gustul bogat.
Hamburgeri de vită Black Angus, doar pentru gurmanzi
Când vine vorba de burgeri adevărați, carnea de vită Black Angus este considerată cea mai bună. Carmangeria Moldovan le aduce mai aproape pasionaților de grătar din România hamburgeri din această carne nobilă, și cărora nu le poți rezista. Gustul intens, textura fragedă și conținutul natural de grăsime sunt prezente în această bucată de carne de o savoare aparte.
Cotletul de porc își are locul său pe grătar
Dacă preferi o variantă mai slabă, dar la fel de gustoasă, cotletul de porc bucata de carne spre care să îți îndrepți atenția. Trebuie doar să o ungi cu puțin ulei și să o asezonezi cu ierburi aromatice sau condimente simple pentru a-i scoate în evidență savoarea naturală. La Carmangeria Moldovan vei găsi bucăți de cotlet de porc atent selecționate și tăiate perfect pentru o coacere uniformă. Se potrivește de minune cu salate proaspete sau cu legume la grătar.
Micii nu au voie să lipsească
Niciun grătar românesc nu este complet fără mititei. Nu contează dacă te îndrepți către varianta clasică de porc, amestecul tradițional sau rafinata versiune Black Angus, la Carmangeria Moldovan vei primi tot ce are mai bun tradiția culinară locală. Micii sunt suculenți, bine condimentați și perfect echilibrați, așa cum îți place.
Frigărui și aripioare de pui
Pentru cei care preferă carnea de pui, Carmangeria Moldovan a pregătit variante delicioase și gata preparate pentru grătar. Frigăruile de pui marinate sunt echilibrate în gust și sunt gata rapid, crocante la exterior și fragede la interior. De asemenea, aripioarele de pui sunt pur și simplu irezistibile: crocante, lipicioase și pline de gust. Se servesc ușor și dispar rapid de pe platouri, semn ai dat lovitura cu ele.
Cârnați de porc în maț natural, sau gustul autentic al grătarului
Pentru iubitorii de gusturi ceva mai puternice, cârnații de porc în maț de oaie sunt perfecți. Cei de la Carmangeria Moldovan se remarcă prin aromele de condimente, amestecul atent echilibrat de carne și textura unică. Sunt un mix perfect între gustul tradițional și calitatea la superlativ, iar rezultatul este unul care va fi sigur pe placul carnivorilor.
Antricotul și mușchiul de mânzat, pentru o experiență unică
Pentru cunoscători, carnea de vită este o adevărată provocare culinară, dar și o recompensă unică. Antricotul de mânzat pe care îl cumperi de la Carmangeria Moldovan este fraged, marmorat natural și este recomandat să fie servit medium sau rare, pentru ca să își păstreze toată suculența.
Fleica de porc, suculentă și plină de gust
Fleica de porc marinată este o altă alegere populară printre cei care iubesc o bucată de carne la grătar. Este genul de carne care merge perfect cu murături sau sosuri ușor picante și la Carmangeria Moldovan o găsești pe cea mai bună.
De ce Carmangeria Moldovan?
Am tot amintit de Carmangeria Moldovan, așa că este firesc să te întrebi prin ce se remarcă în fața concurenței. Nimic mai simplu, prin seriozitate, profesionalism și dragoste pentru tradiția gastronomică românească. Fiecare produs care le poartă semnătura este ca un fel de amprentă a respectului pentru client și a grijii pentru a aduce în fața acestora produse de cea mai bună calitate. Carnea este atent selecționată, porționată cu precizie și păstrată în cele mai bune condiții pentru ca să ajungă proaspătă și gustoasă pe masa ta. De fapt, calitatea constantă, gustul excepțional și serviciile impecabile au făcut ca această carmangerie să se transforme într-un etalon al excelenței în domeniu.