
Boala celiacă este o afecțiune care presupune, printre altele, să se evite consumul de gluten. Dacă eliminarea glutenului din preparate nu a fost o problemă, cu totul altfel stau lucrurile atunci când vine vorba despre dulciuri. Cu toții simțim nevoia de ”ceva bun”, dar sunt destul de puține deserturile care nu conțin gluten. De fapt, este greșit, pentru că noi am găsit un restaurant raw vegan din București unde oferta de dulciuri fără gluten este una mai mult decât generoasă. În plus, torturile lor sunt atât de bune, încât nici nu vei simți că renunți la ceva, ci dimpotrivă, îi dai organismului ce are nevoie, fără să te simți vinovat/ă.
Există dulciuri raw vegan într-un restaurant din București?
Da, răspunsul este unul afirmativ, doar că la Bistro Raw Vegan le-am găsit pe cele care, din punctul nostru de vedere, trebuie obligatoriu să le încerci. Și chiar dacă îți facem poftă, îți prezentăm, pe scurt, pe unele dintre cele mai bune care le poartă semnătura.
Tort de mango cu vanilie cu sirop de agave, pentru un gust exotic
Dacă iubești fructele exotice și aromele tropicale, acest dulce irezistibil va deveni rapid și preferatul tău. Combinația dintre mango și vanilie este una clasică, dar delicioasă, iar baza de nucă, migdale și caju se completează perfect. Gustul dulce este dat curmale și sirop de agave bio, iar savoarea aparte a acestui desert nu este una la care să renunți. Nici nu îți vine să crezi că este fără gluten și l-ai găsit într-un restaurant raw vegan din București.
Un trio de succes dat de caise, portocale și ciocolată
Sunt destul de rare deserturile care conțin caise, dar asta nu te împiedică să le adori. La Bistro Raw Vegan am găsit acest tort, fără gluten, care ne-a făcut să îl comandăm mereu. Combinația dintre caise, portocale, migdale, curmale, ciocolată naturală și vanilie este exact ce ai nevoie ca să te simți mai bine după o zi grea, când vrei ceva dulce și bun, dar fără să te simți vinovat/ă că ai trecut peste restricțiile dietei.
Pere, banane și ananas, dacă vrei un zvâc de energie
Într-un restaurant raw vegan din București am mâncat cel mai bun tort din viața mea! Așa începe o poveste frumoasă, de fapt o realitate. La Bistro Raw Vegan te poți bucura de o felie, sau poate mai multe, din acest tort unde mixul dintre cocos, ananas, pere și banana atinge perfecțiunea. Un strop de lămâie completează frumos acest amestec, iar faptul că nu conține gluten nu poate decât să te bucure.
Reinterpretare de Tiramisu
Unul dintre cele mai populare deserturi din lume, și de care tu nu te-ai putut bucura cum trebuie până acum deoarece conține gluten. La Bistro Raw Vegan există varianta sa interpretată, fără perfidul gluten, care este însă parcă mai delicioasă decât originalul. Conține caju, migdale, curmale, unt de cacao, cafea și cacao naturală.
Amandină Raw?!
Desertul preferat al multora dintre români este acum disponibil la Bistro Raw Vegan într-o variantă fără gluten. Caju, cacao naturală, cafea, migdale, curmale sunt doar câteva dintre ingredintele care se mai regăsesc în compoziția acestei prăjituri. .Nu vei rezista nici măcar trei zile fără să treci să mai cumperi o amandină raw.
Căpșuni și ciocolată, combinația câștigătoare
Nu contează că este vorba despre o ocazie specială sau pur și simplu ești în căutarea unui dulce delicios, combinația dintre căpșuni și ciocolată este una pe placul tuturor. Fructele proaspete sunt în deplină armonie cu gustul bun de ciocolată, completat de migdale, caju și curmale. Îndulcit cu sirop de agave bio la care se adaugă și puțină vanilie, acesta este un desert ideal chiar și pentru cei cu intoleranță la gluten și pe care îl găsești la unul dintre cele mai bune restaurant raw vegan din București, Bistro Raw Vegan.
Lasă compromisurile deoparte
Boala celiacă este o afecțiune destul de dificil de gestionat, pentru că presupune multe restricții alimentare. Din fericire, meniul pus la dispoziție de Bistro Raw Vegan a fost gândit parcă special pentru tine. Ai aici parte de tot ce îți dorești, supe, feluri principale, salate și, evident, deserturi. Toate pline de aromă și savoare, cu un gust delicios și care nu te fac deloc să simți că mănânci ”de regim”. În plus, poți comanda pentru acasă sau la job, sau și mai bine, îți faci un abonament și lucrurile devin mult mai simple.